Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
Academic Search Complete (EBSCO)
Tip:Bibliografska zbirka s celotnimi besedili
Opis:Academic Search Complete sodi med največje multidisciplinarne zbirke. Namenjena je iskanju strokovne in znanstvene literature ter branju člankov z različnih znanstvenih področij. Pokriva področje humanistike, družboslovja, naravoslovja in tehnike. Poleg znanstvene literature pa vključuje tudi aktualna dogajanja iz sveta politike, ekonomije, kulture, tehnologije, zabave itn. Obsega bibliografske podatke z abstrakti o člankih iz več kot 18.000 znanstvenih revij. Za iskanje po tematiki uporabite vsebinske oznake ("Subject"). Možno je tudi iskanje po citirani literaturi.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL ter vse člane knjižnic UL, CTK in NUK.
Ponudnik:EBSCO
URL ponudnika:http://www.ebsco.com/
Kategorija / podkategorija:fizika    astronomija    arhitektura    urbanizem    biologija    ekonomija    elektrotehnika    farmacija    biokemija    filozofija    geografija    geologija    rudarstvo    glasba    muzikologija    gledališče    film    gradbeništvo    geodezija    javna uprava    kmetijstvo    knjižničarstvo    likovna umetnost    literarne vede    jezikoslovje    matematika    medicina    komunikologija    politologija    pravo    psihologija    računalništvo    informatika    socialno delo    sociologija    šport    tekstilstvo    transport    logistika    verstva    teologija    veterina    vzgoja in izobraževanje    zgodovina    zdravstvene vede    
Vir nabavlja:COSEC

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si