Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
ProQuest Eook Central - Social Science
Tip:Portal z e-knjigami
Opis:ProQuest Ebook Central - Social Science predstavlja s skoraj 30.000 naslovi celovito zbirko e-knjig s področja družbenih ved, politologije, ekonomije, sociologije, psihologije, filozofije, zgodovine itd. in je primerna za dodiplomski kot podiplomski študij. Vsebuje knjige preko 200 univerzitetnih založb in vseh pomembnejših komercialnih založb, vključuje več kot 2000 dobitnikov nagrad CHOICE, Doody's in RCL. Servis omogoča branje v spletnem vmesniku, lahko pa si celotno knjigo ali posamezno poglavje naložite na svojo napravo. Za uporabo na računalniku potrebujete Adobe Digital Editions, za branje na mobilnih napravah Bluefire Reader, v obeh primerih je potrebno pridobiti Adobe ID.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov Fakultete za družbene vede UL. Oddaljen dostop za študente in zaposlene FDV, ki so člani ODKJG.
Založnik:ProQuest
URL založnika:https://about.proquest.com/libraries/academic/ebooks/Social-Sciences-Ebook-Subscription.html
Kreator:ProQuest
Kategorija / podkategorija:Družboslovje    politologija    sociologija    kulturologija    komunikologija    novinarstvo    informatika    ekonomija    statistika    menedžment    psihologija    filozofija    
Vir nabavlja:Fakulteta za družbene vede UL, ODKJG

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si