Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
ProQuest Dissertations &Theses Global (PQDT Global)
Tip:Bibliografska zbirka s celotnimi besedili
Opis:ProQuest Dissertations and Theses: Global (PQDTGlobal) je v svetovnem merilu najobsežnejša zbirka doktorskih in magistrskih zaključnih del. Vsebuje bibliografske podatke o skoraj 4 milijonih zaključnih del z univerz iz 88 držav od leta 1743 dalje, z letnim priorastom okrog 100.000 zapisov. Dostopna so celotna besedila okrog 1,7 milijona zaključnih del od leta 1997 dalje (v formatu, v kakršnem jih prispevajo sodelujoče izobraževalne inštitucije). Preko 2,1 milijona naslovov je na voljo za nakup v tiskani obliki.
Vsaka disertacija, dodana po letu 1980, vsebuje 350 besed dolg avtorjev povzetek. Magistrska dela, objavljena po letu 1988, pa vsebujejo 150 besed dolg povzetek. Kadar je mogoče, PQDT Global omogoča 24-strani dolg predogled dela.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL, CTK in NUK ter vse člane CTK in NUK.
Ponudnik:ProQuest
URL ponudnika:http://www.proquest.com/
Kategorija / podkategorija:arhitektura    astronomija    bibliotekarstvo    biokemija    biologija    ekonomija    elektronika    elektrotehnika    farmacija    film    filozofija    fizika    geodezija    geografija    geologija    glasba    gledališče    gradbeništvo    informatika    javna uprava    jezikoslovje    kemija    kemijska tehnologija    komunikologija    likovna umetnost    literarne vede    logistika    matematika    materiali    medicina    metalurgija    muzikologija    politologija    pravo    psihologija    računalništvo    rudarstvo    socialno delo    sociologija    strojništvo    šport    tekstilstvo    teologija    transport    urbanizem    verstva    veterina    vzgoja in izobraževanje    zdravstvene vede    zgodovina    
Vir nabavlja:IZUM

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si
Izjava o dostopnosti VIRI.CTK.UNI-LJ.SI