Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
Taylor & Francis Online
Tip:Portal z e-revijami
Opis:Zbirka Taylor & Francis Online omogoča dostop do celotnih besedil člankov iz skoraj 2.200 revij, ki pokrivajo zlasti področja humanistike in družboslovja, pa tudi naravoslovja, tehnike in tehnologije. kot npr. antropologija, arheologija, arhitektura, urbanizem, gradbeništvo, geodezija, ekonomija, management, filozofija, politologija, komunikologija, pravo, psihologija, izobraževanje, knjižničarstvo, informacijska znanost, sociologija, umetnost, jezikoslovje, ekologija, agronomija, zdravstvene vede, šport in prosti čas, turizem, obramboslovje, varnostne vede, teologija. Sestavljajo jo 3 paketi revij: Science & Technology Library (S&T Library) s 535 naslovi, Social Science & Humanities Library (SSH Library) s 1.473 naslovi in Medical Library (MED Library) s 201 naslovom revij. Celotna besedila so dostopna večinoma od leta 1997 dalje.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL, ki so člani knjižnic UL, CTK in NUK.
Ponudnik:Taylor & Francis Group
URL ponudnika:http://www.tandfonline.com/
Kategorija / podkategorija:arhitektura    urbanizem    ekonomija    filozofija    geografija    glasba    muzikologija    gledališče    film    gradbeništvo    geodezija    javna uprava    kmetijstvo    knjižničarstvo    likovna umetnost    literarne vede    jezikoslovje    matematika    komunikologija    politologija    pravo    psihologija    socialno delo    sociologija    šport    verstva    teologija    veterina    vzgoja in izobraževanje    zgodovina    zdravstvene vede    
Vir nabavlja:NUK (e-dostop) ter knjižnice UL in CTK (naročnine)

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si