Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
United Nations iLibrary
Tip:Bibliografska zbirka s celotnimi besedili / Portal z e-knjigami
Opis:United Nations iLibrary je vir za iskanje, odkrivanje in pregledovanje digitalnih vsebin, ki jih ustvarja Organizacija združenih narodov. Namenjen je študentom, raziskovalcem, knjižničarjem, informacijskim strokovnjakom, oblikovalcem politik in širši javnosti. Vsebuje več kot 6000 e-knjig, 4000 člankov in 3 baze podatkov, vsako leto pa je v zbirko dodanih okoli 500 novih naslovov. UN iLibrary pokriva različne tematike: gospodarski in družbeni razvoj, kmetijstvo, mednarodna trgovina in finance naravni viri, okolje in podnebne spremembe, mednarodno pravo, mirovne operacije in varnost, prebivalstvo in demografija, vprašanje spolov, javna varnost, javno zdravje, transport, razoroževanje, človekove pravice itd.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL ter vse člane knjižnic UL, CTK in NUK.
Ponudnik:United Nations
URL ponudnika:https://www.un-ilibrary.org/
Kategorija / podkategorija:gospodarstvo    ekonomija    kmetijstvo    ekologija    trgovina    finance    pravo    transport    zdravstvene vede    sociologija    politologija    
Vir nabavlja:COSEC NUK

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si
Izjava o dostopnosti VIRI.CTK.UNI-LJ.SI