Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
Business Source Premier (EBSCO)
Tip:Bibliografska zbirka s celotnimi besedili
Opis:Zbirka Business Source Premier služi za iskanje znanstvene in strokovne literature s področij ekonomije, managementa, marketinga, bančništva, računovodstva, operativnega managementa, upravljanja informacijskih sistemov, podjetništva ipd.
Na voljo so celotna besedila člankov iz več kot 1.100 naslovov poslovne in strokovne periodike (od teh je 550 recenziranih). Zbirka omogoča tudi dostop do video vsebin tiskovne agencije Associated Press od l. 1930 dalje - videoposnetki, ki ustrezajo iskalnemu izrazu, so prikazani na drsnem traku v seznamu rezultatov.
Za pomoč pri iskanju so na zgornji menijski vrstici na voljo: povezava do profilov podjetij MarketLine Company Profiles Authority, "Slovar sopomenk" in dodatni iskalni indeksi.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL ter vse člane knjižnic UL, CTK in NUK.
Ponudnik:EBSCO
URL ponudnika:http://www.ebsco.com/
Kategorija / podkategorija:ekonomija    management    bančništvo    marketing    podjetništvo    informacijske tehnologije    telekomunikacije    
Vir nabavlja:COSEC

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si