Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
Advanced Technologies & Aerospace Database (ProQuest)
Tip:Bibliografska zbirka s celotnimi besedili
Opis:ProQuest Advanced Technologies & Aerospace Database sestavljajo tri podzbirke: bibliografska zbirka Advanced Technologies & Aerospace Index ter zbirki s celotnimi besedili člankov Aerospace Database in Computer Science Database. Predstavlja izhodišče za iskanje strokovne in znanstvene literature s področij letalskega in vesoljskega inženirstva ter naprednih rešitev na področjih komunikacijskih, računalniških in informacijskih tehnologij, elektronike, laserske tehnike, polprevodniških materialov in naprav ipd. Je del širše zbirke ProQuest Technology Collection, ki pokriva še področje vseh vrst materialov in s tem povezanih tehnologij.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov UL, CTK, NIB in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL in NIB, ki so člani knjižnic teh inštitucij, ter vse člane CTK in NUK.
Ponudnik:ProQuest
URL ponudnika:https://www.proquest.com/products-services/databases/
Kategorija / podkategorija:tehnika    strojništvo    letalska tehnika    vesoljska tehnika    elektrotehnika    elektronika    računalništvo    informacijske tehnologije    telekomunikacije    materiali    
Vir nabavlja:CTK

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si