Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
eBook Collection (EBSCO)
Tip:Portal z e-knjigami
Opis:Zbirka eBook Collection (oz. e-book Academic Collection) ponudnika EBSCO (prej: NetLibrary) zagotavlja letni dostop do celotnih besedil več kot 180.000 e-knjig s področij humanistike, družboslovja, medicine, naravoslovja in tehnike. Pri večini naslovov ni omejitev glede sočasnega števila uporabnikov. Dovoljeno je tiskanje in/ali pošiljanje po e-pošti v pdf obliki na svoj e-naslov do 60 strani posamezne knjige. Prijavljeni uporabniki (osebni račun) si lahko večino knjig izposodijo za različno dolgo obdobje tudi na prenosne naprave. Za branje izposojene knjige je potrebno namestiti brezplačen program Adobe Digital Editions. Ta zbirka vključuje tudi približno 400 naslovov e-knjig različnih založb in različnih tematik, ki so bile kupljene za trajni dostop po izboru knjižnic UL (CEK EF, CMK MF, CTK, ODKJG FDV, FE in FRI, NUK ter PEF). Do teh knjig lahko sočasno dostopa le en uporabnik.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente in zaposlene UL, CTK in NUK ter vse člane knjižnic UL, CTK in NUK.
Ponudnik:EBSCO
URL ponudnika:http://www.ebsco.com/
Kategorija / podkategorija:kemija    kemijska tehnologija    fizika    astronomija    arhitektura    urbanizem    biologija    ekonomija    elektrotehnika    farmacija    biokemija    filozofija    geografija    geologija    rudarstvo    glasba    muzikologija    gledališče    film    gradbeništvo    geodezija    javna uprava    kmetijstvo    knjižničarstvo    likovna umetnost    literarne vede    jezikoslovje    matematika    medicina    metalurgija    materiali    komunikologija    politologija    pravo    psihologija    računalništvo    informatika    socialno delo    sociologija    strojništvo    šport    tekstilstvo    transport    logistika    verstva    teologija    veterina    vzgoja    izobraževanje    zgodovina    zdravstvene vede    
Vir nabavlja:NUK; trajni nakup knjig: CEK EF, CMK MF, CTK, ODKJG FDV, FE, FRI in PEF

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si
Izjava o dostopnosti VIRI.CTK.UNI-LJ.SI