Iskanje v DiKUL VIRI
  Novo iskanje  Katalog inf. virov  Katalog e-gradiv  Repozitorij UL  COBISS.SI
Iskanje: DiKUL-Katalog informacijskih virov
 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Izpisano je 1 zapis informacijskih virov. Popravi iskalni izraz ali Prični z novim iskanjem
Emerald Insight
Tip:Portal z e-revijami in e-knjigami
Opis:Emerald insight je portal za dostop do publikacij založnika Emerald Publishing. Omogoča dostop do celotnih besedil v zbirki Emerald Premier, ki vsebuje preko 300 naročniških revij založnika, v katerih so prispevki s področij ekonomije, trženja, urbanizma, logistike, kakovosti, strojništva, izobraževanja in organizacijskih ved, knjižničnih in informacijskih ved, turistike, zdravstva in socialnega varstva, kriminologije, odnosov z javnostmi. V trajno last je NUK pridobil Emeraldove arhive revij s področja bibliotekarstva in informacijskih znanosti. Centralna ekonomska knjižnica EF UL pa zagotavlja dostop do Emerald Business, Management & Economics eBook Collection, ki obsega več kot 1.900 e-knjig in 130 knjižnih zbirk, ter do zbirke Emerald Emerging Markets Case Studies, ki vsebuje študije primerov s področja ekonomije iz leta 2020.
Dostopnost:Dostopno iz prostorov UL, CTK in NUK. Oddaljen dostop za študente, diplomante in zaposlene UL, CTK in NUK ter vse člane NUK.
Ponudnik:Emerald Publishing Limited
URL ponudnika:https://www.emerald.com/insight
Kategorija / podkategorija:fizika    astronomija    ekonomija    gradbeništvo    geodezija    knjižničarstvo    transport    logistika    vzgoja in izobraževanje    metalurgija    materiali    zdravstvene vede    ekologija    
Vir nabavlja:COSEC NUK, Centralna ekonomska knjižnica EF UL

©Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani 2013 -
Pomoč: tel. 041 756 308, e-pošta: dikul-help@ctk.uni-lj.si
Izjava o dostopnosti VIRI.CTK.UNI-LJ.SI